Goedkope epoxyvloer

Goedkope epoxyvloer

Een epoxyvloer is een vloer die in zijn ontwerp echt bedoeld is voor bedrijfsmatige toepassingen, epoxyvloeren worden eigenlijk gezien als de bedrijfsmatige toepassing van een betonnenvloer. Belangrijk hierbij is dat de vloer vloeistof dicht is en erg goed slijtvast is. Daardoor is het een zeer prettige ondergrond voor bijvoorbeeld heftrucs en palletwagens. De vloeren zijn dan ook niet bedoeld voor in woningen, een aantal belangrijke nadelen voor een huiselijke toepassing zijn als volgt.

Zo kunnen de vloeren slecht tegen temperatuurschommelingen, doordat de vloeren zo hard zijn scheuren deze dan erg gemakkelijk. Daarbij zijn de vloeren erg gevoelig voor zonlicht. Ze zullen bij blootstelling aan daglicht snel verkleuren.

Vergelijk

Om ervoor te zorgen dat je een epoxyvloer goedkoop koopt zijn er een paar zaken die je goed in de gaten dient te houden. Zo dien je goed te overwegen of de extra opties die geboden worden in de gesprekken wel daadwerkelijk meerwaarde bieden voor jou toepassing. Als je eenmaal weet waarvoor je gekozen hebt, is het belangrijk om de verschillen aanbieders met elkaar te vergelijken. Onderling zit er namelijk behoorlijk wat verschil tussen de aanbieders. Door deze slim tegen over elkaar te zetten kun je enorm veel geld besparen!

Zelf leggen en bestellen

Een andere unieke optie voor het goedkoop leggen van een epoxyvloer is om hem zelf te leggen. Op internet zijn tal van bronnen die je helpen met het leggen van een epoxyvloer. Daarbij worden alle materialen en accessoires los verkocht in winkels en webshops. Met het zelf leggen van de vloer spaar je de uren en de marge van bedrijven uit, hierdoor is er enorm veel winst te behalen!


 

Terug naar overzicht