Betonnen vloer

Voordelen van een betonvloer

Een betonvloer kies je over het algemeen voor het uiterlijk, maar daarbij heeft het ook een aantal belangrijke voordelen die het interessanter maken ten opzichte van andere vloeren.

Oppervlakte

Wellicht ben je het al tegengekomen, maar we kunnen het niet genoeg benadrukken. Bij het bouwen van een huis is een beetje extra ruimte zo bijgepakt, maar dit kan grote gevolgen hebben! De oppervlakte van je vloeren kunnen hierdoor enorm vergroten, wat bij het plaatsen veel extra afname en dus kosten vergt! Echt iets om in de gaten te houden!

Soorten en opties

Natuurlijk zijn er talloze verschillende soorten betonvloer. De een is luxer uitgevoerd en is daardoor duurder. De ander is wat minder luxe, maar is dan ook wat minder duur. Hoewel je in het verkoop gesprek altijd de behoefte krijgt om de meest luxe uitvoering te kiezen. Kan het enorm veel schelen door niet direct te vallen voor al deze aantrekkelijke feitjes. Controleer of de verstrekte informatie wel daadwerkelijk klopt, meer dan eens wordt er een broodjes aap verkocht.

Leveranciers

Naast de verschillende soorten en opties zijn er natuurlijk tal van leveranciers! Vraag meerdere offertes op en confronteer de verkoper op het eind van het gesprek met een van de andere offertes. Meer dan eens vind deze ineens een manier om het toch wat aantrekkelijker te maken.

 

Terug naar overzicht